De voordelen van dansschoenen

De dansschoenen van Werner Kern zijn van topkwaliteit. Ze zijn gemaakt uit lamsleder wat uw dansschoen dus zeer zacht en soepel maakt. Voor de zool wordt er uiteraard chroomleder gebruikt. Dit zorgt voor optimaal contact met de dansvloer: u gaat minder hard uitglijden op een gladde vloer en beter draaien op een stroeve vloer. De meeste damesschoenen hebben een riempje (wat een goede steun geeft) dat voorzien is van een ingenieus sluitsysteem, namelijk een drukknoop. Zeer gebruiksvriendelijk en sterk.

Dat alles samen maakt dat de Werner Kern dansschoenen echt over een hoogstaand kwalitatief niveau beschikken, een dansschoen is met juist dat 'ietsje' meer... De schoenen worden gemaakt in Italië onder Duits beheer, waardoor de Italiaanse fijnheid en de Duitse Gründlichkeit gecombineerd worden.

Wij hebben onze stock zo gevarieerd mogelijk samengesteld wat betreft hoogte, breedte en kleur. Voor iedereen wat wils. En zelfs 'erg moeilijke voeten' geraken bij ons gesteld.

Voor wie de schoenen toch liever eerst aanpast: onze shop is gemakkelijk toegankelijk en we hebben van de meeste modellen alle maten steeds voorradig. Klanten worden vriendelijk ontvangen en correct bediend.

Eens u Werner Kern dansschoenen hebt gekocht wilt u er geen andere meer ...