Algemene Voorwaarden

Hartelijk welkom op de website van www.dansschoenen.be.
Wij houden ons het recht voor ten alle tijden prijswijzigingen en stockwijzigingen door te voeren.

Bereikbaarheid afd. klantenservice
Voor alle mogelijke informatie, vragen of advies, kunt u bij ons terecht als volgt:
Per post of ter plaatse zelf: Dansschoenen Walkiers, Fortstraat 7 A te 2560 Kessel-Statie, België.
Per e-mail: info@dansschoenen.be
U kan ons telefonisch bereiken op 03.480.30.30. Als we uw oproep niet kunnen beantwoorden kan u een mailtje sturen naar info@dansschoenen.be en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden in uw mail! Per telefoon kunnen we u zelf sneller en vlotter contacteren.

Producten
Wij kopen onze producten op de Europse markt. Het gaat om merkprodukten die in heel Europa fabrieksgarantie hebben. Wanneer u een bestelling valideert, door een betaalwijze te kiezen, is de koop gesloten (akkoord over koopwaar en prijs). Wij valideren uw bestelling door u de koop mede te delen, middels het sturen van een bevestiging. Als de prijzen na uw bestelling dalen, kunnen wij u in geen geval het verschil terugbetalen, volgens het zakenrecht. Als de prijzen stijgen, kunnen wij u echter ook geen hogere prijs laten betalen.

Bestelling
Nadat u een bestelling via Internet aan ons hebt doorgegeven, is de koopovereenkomst een feit en duidt u aan met onze algemene voorwaarden akkoord te gaan. Wij hebben het recht, zonder opgave van reden, een bestelling te weigeren. De prijzen vermeld op onze website zijn aangeduid in euro en allemaal inclusief BTW en administratiekosten. Wel zijn de prijzen exclusief verzendingskosten. (niet van toepassing bij afhaling ter plaatse) Als u producten ontvangt die u niet besteld heeft, dient u ons binnen de 3 werkdagen na ontvangst te verwittigen.

Omwille van de totale uitverkoop in de winkel, zijn niet alle maten nog voorradig. Zorg dat u zeker bent als u online besteld. Bij twijfel komt u beter langs in de winkel. Dit kan op afspraak of op zaterdag tussen 11u en 18u, zonder afspraak.

Levering
1/ Afhaling ter plaatse: u kan kiezen het door u bestelde product af te halen in onze winkel op het volgende adres: Dansschoenen Walkiers, Fortstraat 7 A te 2560 Kessel-Statie. U neemt gewoon telefonisch of per e-mail contact met ons op om een dag en tijdstip af te spreken. Indien de producten bij ons voorradig zijn kan u ze onmiddellijk, na telefonische afspraak, komen afhalen. Onze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Cash, Bancontact of Payconiq. Wij aanvaarden geen cheques.

2/ Levering: de verzending van de pakjes is tijdens de totale uitverkoop GRATIS. U kiest voor de optie ‘het pakje afhalen in de winkel’. Toch zal dit opgestuurd worden, wanneer u dit wenst. Ik zal u telefonisch of per mail contcacteren om te informeren hoe u de schoenen wenst te ontvangen. Het door u gekozen artikel wordt geleverd op het adres zoals het door u werd aangegeven op het elektronisch bestelformulier, zijnde het facturatieadres of het verzendadres.

Betaling
Bancontact/Mister Cash/Kredietkaarten/Belfius Direct Net/KBC betaalknop/ING Home Pay/Sofort Banking/IDeal. U kiest op uw bestelformulier de gewenste betalingswijze. U volgt de instructies die op uw scherm verschijnen en verricht de betaling. Om uw betaling zo veilig mogelijk te laten verlopen, dient u enkele stappen te doorlopen. Dit kan misschien wat langer duren, maar beschermt uw betaling. Wij geven u een overzicht van uw bestelling. Het geld staat onmiddellijk op onze rekening en indien het product voorradig is sturen wij uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag op. Zo niet wordt u verwittigd dat er een
leveringstermijn van enkele dagen of weken kan zijn. Voor de betalingen werken we met Mollie, een Nederlands bedrijf dat internetbetalingen ontvangt en doorstort. Deze betaling op de Nederlandse rekening van Mollie geeft voor u als klant geen extra kosten.

Ruilen
Schoenen kunnen alleen in de winkel te Kessel geruild worden, omwille van de totale uitverkoop. Een klacht dient ons steeds schriftelijk, per post of per e-mail, te bereiken binnen de 14 werkdagen na ontvangst pakket. Wij zullen deze klacht dan zo spoedig mogelijk bewerken. Indien u schoenen aangekocht heeft, kunnen deze steeds geruild worden onder bepaalde voorwaarden.

– Schoenen passen doet u op een tapijt of mat. Niet op vloer.
– U hebt uw schoenen gepast, maar nog niet gebruikt (dus nog niet op de dansvloer geweest). Schoenen die reeds gedragen zijn of waar reeds mee gedanst is worden sowieso niet terug genomen en worden aan u teruggestuurd.
– U bezorgt de schoenen in onberispelijke staat in de originele doos terug binnen de 14 dagen na ontvangst.
– Indien u uw bestelling wenst te annuleren, dan betalen we u binnen de week de aankoopprijs van de schoenen terug. Zodra we de schoenen in onberispelijke staat hebben ontvangen, kan de terugbetaling van de aankoopprijs van de schoenen plaatsvinden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde zendingen hebben wij uw rekeningnummer nodig. Dit nummer dient hetzelfde te zijn als het nummer waarmee u de betaling uitvoerde, teneinde fraude uit te schakelen. Omwille van de totale uitverkoop, kan het zijn dat er enige tijd zal plaatsvinden tussen het ontvangen van de schoenen en de uitbetaling.

Geschillen
Alle geschillen vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken bevoegd voor onze maatschappelijke zetel. Informatie over alternatieve geschillenbeslechting is te vinden via deze link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ doch wij behouden ons het recht voor geschillen uitsluitend aan de rechtbanken voor te leggen.